понеділок, 26 липня 2021 р.

Потребуєте пошуку багатомовного персоналу?

 


Здається, що останнім часом ви зустрічаєте більше людей, які говорять на декількох мовах на робочому місці, ви маєте рацію. Роботодавці надають величезного значення людям, які володіють кількома мовами, й змінили способи найму нових співробітників у компанії. Щоб бути в курсі цільових ринків і ефективно донести ваше повідомлення, важливо перетворити ваш онлайн-профіль на їх рідну мову. Отже, існує величезна потреба в підборі багатомовного персоналу.

http://translation.center/byuro-perevodov-zaporozhe

На світовому ринку персонал володіє декількома мовами  це може бути величезною конкурентною перевагою. Співробітники, вільно говорять більш ніж на одній мові, можуть виявитися цінним активом, коли мова йде про управління відносинами з клієнтами, складанні більш ефективного плану або спілкуванні з іншими організаціями.

http://translation.center/byuro-perekladiv-lviv

На жаль, не має значення, на скількох мовах можуть спілкуватися ваші співробітники, якщо вони не навчені належним чином. Рекрутери і компанії прокладають шлях до створення більш глобальних робочих місць.

http://lcm-company.com/translate

Кілька причин, чому вам потрібен підбір багатомовного персоналу

Довіра співробітників / клієнтів

Здатність спілкуватися з клієнтами на їхній рідній мові розвиває почуття спільності і може запропонувати почуття комфорту клієнтам. Діалог на рідній мові клієнта дасть компанії зростання точно так же, як і розширення на ринку.

Хороші взаємини з клієнтами грунтуватися на білінгви

Співробітник, який спілкується кількома мовами може розмовляти один-на-один з клієнтами по прийнятим стандартам компанії. Багатомовний персонал може перекладати письмові матеріали вашої компанії, допомагати в планах реклами їх ремесла і надавати онлайн підтримаю через чати.

Це стосується не тільки мови діловою мовою. Люди, які володіють кількома мовами також допомагають орієнтуватися в культурі міжнародних ринків, і цей фактор є складовою успіху.

http://translation.center/byuro-perevodov-dnepr

Цінний ринковий ресурс

Доступність відредагованого контенту для цільової аудиторії може бути дуже корисною в маркетингу вашого бізнесу. Чим більше ваших потенційних клієнтів отримують задоволення від перегляду сайту вашої компанії, тим більше буде рости ваш рейтинг конверсій. Крім того, інший відповідний контент, включаючи маркетингові матеріали, також повинен бути творчо перетворений на місцеву мову міжнародних торгових майданчиків. Навички висококваліфікованого мовного перекладача можуть підвищити ваш авторитет, а також надати великий і позитивний вплив. Крім того, це може допомогти вашому бізнесу залишатися в центрі уваги цільової аудиторії.

 Простіше кажучи, довіру співробітникам, які володіють кількома мовами може вас просунути далі ваших конкурентів. За допомогою ефективного найму співробітників ви зможете досягти ваших цілей в бізнесі.


Надання мовної підтримки в офісі

Маючи носіїв декількох мов в підпорядкуванні, ваша компанія має можливість централізувати свої мовні проекти всередині компанії, щоб забезпечити максимальну узгодженість і якість ваших результатів. Учасники команди можуть застосовувати своє вільне володіння листом, читанням і усним мовленням, а також надавати допомогу в коректури, усному перекладі, перекладі письмових матеріалів, від копії сайту до офіційної документації. Розгляд проблеми потреби в наймі багатомовного персоналу для вашого бізнесу не тільки зменшує клопоти з аутсорсингу, а й завдяки глибоким знанням вашого бізнесу, що вже є у вашого багатомовного співробітника, ви економите ресурси і час, необхідні для ознайомлення їх з вашим продуктом і послугами.

Наявність мовної підтримки в компанії допоможе вашому бізнесу утвердитися як надійному і з хорошою репутацією. В добавок ваші працівники, які розмовляють на декількох мовах можуть запропонувати свою допомогу з перекладом, що дозволить вашій компанії успішно розпочати свою діяльність і вийти на ринок зі своїми товарами і послугами в нові регіони.

Додає і створює цінність

Володіючи кількома мовами, ви можете бути цінним помічником компанії. У деяких випадках коли ви тільки співробітник, який спілкується певною мовою з партнером або клієнтом, ви можете бути цінними.

Команда з носіями кількох мов надихає на інновації


Персонал з різним походженням вносить з собою різні точки зору, які важливі для компанії, яка шукає креативне рішення проблеми і чудові ідеї. Ті, хто знають більше однієї мови відмінно підходять для цього завдання, тому що як стверджують дослідження, їх мізки фізично змінені під впливом способу розуміння другої мови.

Нейробіологи виявили, що частина мозку у багатомовних людей щільніше, ніж у тих, хто говорить тільки на одній мові. Фактично, навіть щільніше в міру поліпшення мовних навичок. Ця частина мозку допомагає обробляти мову, формувати концепції і мислити абстрактно. В результаті багатомовний мозок стає більш розумним, більш пристосованим до просторових і вербальних здібностях і більш здатним до більш сфокусованого увазі.

Крім того, вони також підготовлені надавати вам різні види перекладів.

http://lingua24.in.ua

Зараз час інвестувати в працівників, які можуть підняти вашу компанію на новий рівень. Співробітники, що говорять на декількох мовах неймовірно вміло в багатозадачності, і приносять набагато більше в порівнянні з просто якісними співробітниками. Вони мотивують інших в компанії думати абсолютно по-іншому, і вони важливі для того щоб заповнити пропуск, коли бізнес виходить не тільки на англомовні ринки.

1 коментар: