понеділок, 4 січня 2021 р.

Бюро перекладів з нотаріальним засвідченням у Києві


Найближчим часом вам потрібно вирушити у термінове відрядження, ви плануєте пройти курси підвищення кваліфікації за кордоном або розширити бізнес за межі території України, та в короткі терміни необхідно перекласти і засвідчити документи нотаріально?

Не поспішайте впадати у відчай і звинувачувати себе в тому, що всі ваші плани знаходяться під загрозою. Наше агентство, що спеціалізується на перекладах більше 50 іноземних мов, готове прийти вам на допомогу та в стислі терміни надати послуги перекладу та нотаріального засвідчення документів.


Чому нам можна довіряти?

Ми з великою відповідальністю підходимо до компетенції та репутації перекладачів, які працюють з нами в одній команді. Наше бюро перекладів у Києві успішно конкурує з іншими агентствами, надаючи більш якісні послуги за вигідними цінами.

Наші фахівці допоможуть вам здійснити всі необхідні процедури в одному місці та отримати готовий нотаріальний переклад документів.

Наш нотаріус строго дотримується всіх умов збереження конфіденційності ваших даних.

Наші філії розташовуються в різних регіонах України, що говорить про наявність клієнтського підходу в умовах браку часу або відсутності можливості відвідувати кілька агентств, що надають обмежений перелік послуг.


Особливості нотаріального перекладу документів

Для перекладу необхідно враховувати всі особливості оформлення та специфіку кожного типу документів. Якщо йдеться про документи, що необхідні для навчання за кордоном, то буде потрібно нотаріальне засвідчення перекладу дипломів, атестатів, медичної довідки та швидше за все проставлення апостилю або консульська легалізація.

Оскільки помилки в нотаріальному перекладі можуть спричинити серйозні наслідки, то до компетентності та репутації перекладачів повинні пред’являтися особливі вимоги.


Чому обирають наше агентство в Києві?

Наші фахівці — це наші цінні активи. Так, у нашому кадровому складі є висококваліфіковані перекладачі, редактори, менеджери. Кожен співробітник працює на результат і прагне використовувати по максимуму свої можливості.

Наші клієнти можуть не сумніватися в грамотності нотаріального перекладу документів, оскільки наші досвідчені перекладачі виконують роботу відповідно до всіх міжнародних стандартів і вимог.

Ви також можете звернутись до нас, якщо вам буде потрібен переклад текстів на будь-яку тематику, незалежно від рівня складності. Послуги надаються з урахуванням стилістики оформлення та всіх вимог замовника.

Ви також можете звернутися за послугами з локалізації сайтів, що включають в себе переклад:

  • контактних даних
  • новин
  • статей
  • карток товарів.


Для того, щоб залишити заявку на нотаріальний переклад і дізнатися вартість послуги, ви можете зв’язатись з нами за телефоном, відправити заявку прямо з сайту або написати нам на електронну пошту. Наші менеджери зв’яжуться з вами і детально проконсультують з усіх питань. Сподіваємось на ефективну співпрацю.

Для постійних клієнтів у нас діє програма лояльності, будемо раді бачити вас в нашому агентстві!


Немає коментарів:

Дописати коментар