середу, 11 березня 2020 р.

Усний переклад у Запоріжжі




Усний переклад у Запоріжжі - затребувана послуга, яка вимагає високого рівня відповідальності виконавця. Вся справа в тому, що переклад усного мовлення по праву вважається одним з найбільш складних з огляду на необхідність швидко переводити інформацію, що надходить без використання словників. Бюро перекладів «Держпереклад» готове надати власних перекладачів для здійснення послідовного або синхронного перекладу мови на переговорах, різних заходах, конференціях і не тільки.

Основні види усного перекладу в Запоріжжі
1. Синхронний переклад. Завдання перекладача полягає у виконанні одночасного перекладу промови особи, яка говорить, із затримкою в межах 10-15 секунд. Зазвичай доноситься до слухача з використанням додаткового обладнання. Синхронний усний переклад у Запоріжжі затребуваний на різних заходах, конференціях, тренінгах за участю іноземних спікерів та ін.
2. Послідовний переклад. У цьому випадку перекладач виконує переклад промови під час пауз у мові - вимовляється слідом за репліками мовця. Цей вид перекладу нерідко використовується під час проведення переговорів, у роботі гідів, на ряді заходів. Фахівці бюро «Держпереклад» мають великий досвід виконання подібних завдань: добре знайомі з вимогами протоколу, бездоганно знають іноземні мови, враховують специфіку етикету чужої мови та ін. Послідовний переклад може здійснюватися перекладачами в обидва напрямки: з російської та української, на російську та українську.
3. Віддалений усний переклад. Послуга надається для перекладу переговорів по телефону або з використанням інших засобів відео- та аудіозв'язку.
4. «Шушутаж». Суть цієї послуги полягає у виконанні синхронного перекладу для обмеженої кількості осіб. Наприклад, якщо переклад на заході потрібно не всієї аудиторії, а 1-2 особам. Може виконуватися без використання додаткових технічних засобів.

Як скористатися послугою усного перекладу в Запоріжжі?
Вам достатньо звернутися до менеджерів бюро «Держпереклад» по телефону. Або залишити в формі зворотного зв'язку відповідну заявку. Обов'язково уточніть нашому фахівцеві:

● для якої мовної групи потрібен усний перекладач;
● яка тематика заходу (наради, презентації, переговорів або нотаріальних дій та ін.);
● на який час потрібен фахівець і де в Запоріжжі (або іншому місті України) буде проводитися зустріч;
● скільки триватиме захід.
Ми забезпечуємо клієнтів бездоганною якістю і точністю усного перекладу, повний супровід клієнта перекладачем, використання передових технологій у роботі для передачі мови. Звертайтеся!

Немає коментарів:

Дописати коментар