понеділок, 10 лютого 2020 р.

Евалюація диплому WES


Наявність диплома визначає кар'єрні перспективи і можливість професійної реалізації за межами батьківщини. Оцінка диплома WES — обов'язкова умова для фахівців з ВО, які переїжджають жити з України в Канаду.

Процедура оцінки: особливості
Евалюація диплома — процедура, в рамках якої документ про освіту, виданий в одній країні, приводять до стандарту, прийнятому в іншій державі. Існує досить велика кількість організацій, що пропонують послугу. Але однією з найпопулярніших є World Education Services (WES). Справа в тому, що в різних країнах, порядок проведення та стандарти диплома можуть відрізнятися, тому, для того, щоб підтвердити свою освіту, необхідно провести евалюацію документа. Оцінка WES уніфікована і визнається в більшості країн світу, в тому числі у США, Англії.

Для Канади процес складається з декількох кроків:
1. Спочатку проводиться реєстрація на сайті сервісу та отримання аплікаційного номеру.
2. Підготовка документів відповідно до вимог.
3. Відправлення документів на перевірку.
4. Отримання результату.

Реєстрація в WES.
Перш, ніж відправити документи, необхідно пройти процедуру онлайн-реєстрації. Здійснюється це на сайті. Алгоритм досить простий і інтуїтивно зрозумілий:
1. У верхній частині з правого боку вказуємо країну — Канада. Після цього створюємо аккаунт. У розділі Evaluation type відзначаємо initial application. Дуже важливо вибрати правильний формат — ЕСА. В іншому випадку документи прийняті не будуть, так як СІС приймає тільки варіанти евалюації в еміграційних цілях.
2. Оплата мита — касовий збір за оцінку диплома WES можна оплатити безпосередньо на сайті за допомогою карти.
3. Після коректної реєстрації на сервісі, ви отримаєте доступ до аплікаційної форми — Academic Records Form і унікальний номер — Reference Number.

Як зробити процедуру простіше
Оцінка диплома WES займає від кількох тижнів до кількох місяців. Це в тому випадку, якщо ви зібрали повний пакет документів правильно і відправили його безпечної поштовою службою.
Якщо ви не хочете самостійно займатися підготовкою необхідних документів і витрачати на це час, то оптимальне рішення — послуги спеціалізованих компаній. В рамках співпраці ви можете розраховувати на повне сприяння на всіх етапах:
1. Реєстрація документів на сайті та допомогу при заповненні Academic Records Form.
2. Збір та підготовка необхідних документів.
3. Формування пакету копій і перекладів.
4. Підготовка листа в сервіс WES.
5. Відправлення рекомендованого листа інтернаціональними транспортними компаніями, що працюють в Україні.
Відстежувати стан заявки можна безпосередньо на сайті сервісу, а на питання оперативно відповідає служба підтримки WES. Після завершення процедури заявнику надсилається оцінка диплома в паперовому вигляді, а також у форматі PDF в особистому акаунті.

Оцінка диплома WES за допомогою спеціалізованих компаній
Оцінка документів про освіту — одне з обов'язкових умов для імміграції в Канаду. Крім того, для фахівців це просто необхідна опція, що дозволяє продовжити кар'єрний шлях у вибраній галузі. Якщо ви хочете спростити процедуру і зробити все швидше, то можна звернутися в спеціалізовану організацію, яка виконає всі кроки замість вас по налагодженому алгоритму дій. Таке рішення дозволяє уникнути необхідності самостійно заповнювати всі форми, а також формувати пакет документів. У Києві завжди можна звернутися до бюро перекладів «Держпереклад», де ви отримаєте компетентну консультацію, а також допомогу на всіх етапах підготовки оцінки диплома WES. Компанія знаходиться в центрі столиці і працює в сегменті тривалий час, надаючи послуги з перекладу та підготовки документів на 50 і більше мов.

Немає коментарів:

Дописати коментар