четвер, 6 травня 2021 р.

Бюро перекладів Запоріжжя

 


Чи плануєте виїзд за кордон? Хочете отримати престижну освіту за кордоном? Або отримали вигідну пропозицію від роботодавця? Наше бюро перекладів у Запоріжжі http://dpereklad.zp.ua допоможе вам швидко і якісно, ​​відповідно до всіх міжнародних норм і вимог, підготувати пакет необхідних документів і перекласти їх на іноземну мову.

У нашому бюро працюють тільки кваліфіковані перекладачі, коректори, а також редактори і юристи. Наші фахівці досконало володіють не тільки мовами, але і в деталях знають особливості перекладу тієї чи іншої документації. При цьому вартість наших послуг залишається доступною.

Ми гарантуємо своїм клієнтам якісний переклад текстів різного рівня складності, а також будь-якої документації (в тому числі технічної та тендерної) на більш ніж 50 іноземних мов.

Наші переваги:

якісний переклад будь-якої документації,

дотримання термінів, можливість зробити термінове замовлення,

вичитування текстів редактором,

супровід юристів,

наші перекладачі знають більше 50 мов,

гнучка цінова політика.

Щоб за кордоном ваші документи були правомочними, ми надаємо повний комплекс послуг по легалізації документів. У нас ви можете замовити нотаріальне засвідчення й апостиль.

Переклад документів - відповідальна процедура, яка вимагає грамотного й уважного підходу. Звернувшись до бюро перекладів Держпереклад, ви можете бути впевнені в якості виконаних робіт, а також в тому, що переклад і легалізація документів виконані у відповідності з усіма юридичними нормами міжнародного права.

Немає коментарів:

Дописати коментар