понеділок, 14 червня 2021 р.

Бюро перекладів Київ

Професійний грамотний переклад - послуга, яка користується в Україні величезним попитом. Наше бюро перекладів у Києві http://translation.center має величезний штат перекладачів (під різні мовні пари), редакторів, лінгвістів, юристів, які щодня вирішують десятки завдань з надання перекладацьких послуг. Великий досвід і висока кваліфікація співробітників дозволяє нам вирішувати широкий спектр клієнтських завдань.

Ми надаємо послуги комплексного обслуговування:

● переклади з нотаріальним засвідченням;

● проставлення апостиля;

● усні та письмові переклади;

● переклади юридичні, технічні, економічні, медичні і не тільки.

Працюємо з десятками мовних пар, включаючи українську, російську, англійську, французьку, італійську, китайську, іспанську, німецьку та іншими мовами. Надаємо послуги термінового перекладу текстів і документів будь-якого напрямку. Знаємо, як грамотно оформляти переклади документів для виїзду за кордон, консульську легалізацію, нотаріальне засвідчення http://translation.center/notarialnyiy-perevod-v-kieve, апостилювання.

Переваги звернення в наше бюро перекладів у Києві

1. Доступні ціни. В бюро перекладів у Києві діє лояльна цінова політика. Ми не завищуємо вартість послуг, надаючи можливість кожному звернутися до наших перекладачів в разі потреби.

2. Великий штат фахівців. У нас працюють перекладачі, які володіють не тільки поширеними, але й досить рідкісними іноземними мовами. Це дає нам можливість вирішувати різнопланові завдання - навіть найскладніші й неординарні.

3. Багатоетапний контроль якості. Кожен переклад засвідчується підписом самого перекладача та печаткою бюро. Його роботу в обов'язковому порядку перевіряють коректор і редактор, а також при необхідності - співробітники інших спеціальностей. Наприклад, IT-переклади ми направляємо на перевірку спеціалістам, знайомим зі складною термінологією, технічні - інженерам, юридичні - юристам та інше. Нам важливо гарантувати точність.

4. Оперативність. Ми завжди заздалегідь узгоджуємо терміни здачі замовлення й строго стежимо за їх дотриманням.

Постійним клієнтам наше бюро перекладів у Києві завжди готово робити вигідні пропозиції та знижки, що дозволяють економити бюджет. Якщо у вас залишилися питання щодо спектра наших послуг або ви плануєте зробити замовлення, просто зв'яжіться з нами по телефону або відправте вашу заявку безпосередньо з сайту http://translation.center/stoimost-perevodov. Ми телефонуємо в робочий час протягом декількох хвилин.

Немає коментарів:

Дописати коментар