пʼятниця, 15 травня 2020 р.

Перетворення звукових файлів у текст - «Транскрибація»



Чи знаєте Ви, яка діяльність або ж послуга, вважається найбільш недооціненою в сучасному корпоративному середовищі? Підприємці часто не беруть до уваги текстову розшифровку аудіозаписів (http://translation.center/ukr/pereklad-cina), помилково вважаючи цей процес стомлюючим і таким, що віднімає багато часу. Незважаючи на ряд переваг, транскрибування все ще не закріпилося в діяльності більшості власників малого та середнього бізнесу. Успішні ж підприємці усвідомлюють його роль і важливість на бізнес-арені. Завдяки цьому вони і виходять на пікові позиції, які є недосяжними для їх конкурентів. Отже, чому ж Ви залишилися позаду? Хіба Ви не хочете добитися успіху?
У цій статті ми дізнаємося, чому ж транскрибація (http://dpereklad.zp.ua/perevody-audio-i-video) так важливо для розвитку Вашого бізнесу.
1. Передбачливість
Розшифровка аудіозаписів сприяє тому, що підприємці не втрачають важливу інформацію. Цей процес допомагає у веденні письмового обліку всієї комунікації з метою уникнути судових розглядів або інших конфліктів, що виникають в організації. Яку би відмінну пам'ять Ви не мали, для підприємця все ж важко утримати в голові кожну деталь обговорення або діалогу, які відбулися кілька днів, а то і місяців, тому.
2. Підготовка нотаток
Ділові зустрічі, конференції та інші заходи, які включають в себе обговорення ряду важливих тем. Зазвичай в штаті підприємства немає співробітника, який би ретельно робив нотатки, щоб охопити всю важливу інформацію, обговорювану на зустрічі. Самостійно учасники не можуть конспектувати всю інформацію з очевидних причин - вони зайняті безпосередньо обговоренням. Виходячи з цього, найкращий спосіб забезпечити доступ до всіх тем, які піднімалися на конференції або зустрічі, - це знайти постачальника послуг по розшифровці аудіозаписів і доручити йому роботу.
3. Точне документування
Як зазначалося вище, транскрибування - це ключ до точного документування усної комунікації. Коли справа стосується конфіденційної інформації, допускати невірне тлумачення, витік даних або упускати подробиці недозволено. Якщо кожна деталь буде викладена в письмовому вигляді, вам буде простіше згадати всі істотні моменти.
4. Оптимізація сайту для пошукових систем
Багато сайтів розміщують на своїй домашній (і не тільки) сторінці аудіофайли, які транслюють відвідувачам відгуки клієнтів, повідомлення директорів або доносять іншу конкретну інформацію. Така стратегія дійсно самобутня і ефективна, але вона не допомагає в залученні великого потоку відвідувачів на Ваш сайт. Оптимізація - це важливий крок для того, щоб Ваш сайт займав вищу позицію у видачі пошукових систем. Але що, якщо аудіофайл не підвищує рейтинг вашого сайту? Пошукові роботи не здатні прочитати звуковий файл. Щоб отримати можливість зайняти більш високу сходинку, на вашому сайті повинні бути розшифровки аудіозаписів, які включають певні ключові слова. Якщо ви замовите якісні послуги транскрибування в бюро перекладів і отримаєте розшифровку аудіозаписів, то Ви можете бути впевнені, що ваш сайт приверне зацікавлених клієнтів і перетворюватиме потенційні продажі в реальні.
5. Посилання на текст
Цей пункт в певній мірі пов'язаний з попереднім. Якщо розшифровки правильно написані і відформатовані, власнику простіше пов'язати їх текст з іншими сторінками сайту. Як результат, це сприяє перехресному просуванню і переходу зацікавлених відвідувачів з однієї веб-сторінки на іншу. Коли відвідувачам надається більш цінний і цікавий контент, вони вважатимуть за краще залишатися на сайті довше.
Крім того, розшифровки на Вашому сайті допомагають відвідувачам перейти до аудіо/відео контенту, а людям з порушенням слуху - ознайомитися з ним; допомагають в проведенні навчання з питань дотримання вимог; а також надають письмовий звіт на мозкових штурмах, фокус-групах і торгових презентаціях.
Розвивайте свою справу з допомогою точних розшифровок
Не має значення, юрист Ви, журналіст, член керівництва, публічний оратор, адміністратор, редактор або лікар - створення розшифровок важливо для кожної людини як у сфері бізнесу, так і в повсякденному житті. З точки зору ділових перспектив, так Ви надасте своїм клієнтам можливість вибору між прослуховуванням аудіо і читанням Вашого повідомлення. Як підсумок, Ви будете викликати довіру і заслуговувати прихильність своєї цільової аудиторії.
Незважаючи на те, що транскрибування може бути трудомістким заняттям, наше бюро перекладів (http://lingua24.in.ua) пропонує створення якісних текстових розшифровок аудіо для Вашого бізнесу. У нашій команді - талановиті розшифровувачі, які перетворять будь-який аудіо- або відеофайл в текстовий формат. Крім того, ви можете замовити переклад розшифрованого тексту (http://lcm-company.com/translate) на будь-яку іноземну мову.

Немає коментарів:

Дописати коментар