понеділок, 17 лютого 2020 р.

Переклад і локалізація сайтів



Бюро перекладів «Держпереклад» надає комплексні послуги щодо перекладу сайтів з їх подальшою локалізацією. Здійснюємо повну підготовку текстового контенту на сайті для його прочитання та використання іноземними відвідувачами.

Переклад сайту - необхідність для компаній, що планують вихід на міжнародні ринки, залучення клієнтів з-за кордону. В рамках такої послуги проводиться повний переклад усіх текстів, новин, описів продукції / послуг, що надаються компанією, огляд, пунктів меню, підписів до фотографій і не тільки. Це дозволяє зробити сайт максимально зрозумілим і доступним для носіїв мови.

Однак одним перекладом все не обмежується!

Локалізація в межах переведення сайту - комплексне рішення

Локалізація перекладу передбачає повну адаптацію текстового контенту веб-ресурсу з урахуванням специфіки та особливостей іншомовних відвідувачів. Цю роботу виконують не тільки перекладачі, а й фахівці в галузі лінгвістики, носії мови, верстальники та програмісти.

Процедура проводиться в кілька етапів:

1. Виконується повний аудит текстів на сайті. Виділяються мета-теги конкретного веб-ресурсу (невидимі елементи), переклад яких не проводиться.
2. Складається термінологічна база і здійснюється переклад сайту на задану мову.
3. Виконуються роботи з адаптації контенту для іноземних відвідувачів. В рамках адаптації можуть бути змінені окремі частини тексту. Це дозволяє зробити сенс максимально доступним і зрозумілим відвідувачам іншої країни, які мають певний менталітет, культурні особливості та ін.
4. Проводиться перевірка текстів у кілька етапів. Перевіряють його коректори та редактори бюро перекладів, а також залучаються до роботи носії мови.
5. Готовий контент підлягає верстці - роботі, що дозволяє забезпечити коректне відображення текстової інформації на вже перекладеному веб-ресурсі. Особливо це важливо у випадках, коли довжина тексту після перекладу та адаптації зменшується або збільшується, змінюються марковані й нумеровані списки тощо.
6. Перекладений матеріал після верстки додатково тестується.

Чому вам варто замовити переклад сайту в бюро «Держпереклад»

Ми працюємо з великою кількістю мов і забезпечуємо переклад, локалізацію сайтів, а також подальшу перевірку роботи носіями мови. Працюємо з веб-ресурсами будь-якого типу і формату, здатні проводити масштабні переклади великих корпоративних сайтів, інтернет-магазинів, одностранічніки, лендінги і не тільки.

Забезпечуємо доступні ціни на комплексні послуги, строго дотримуємося терміни виконання робіт.

Замовити переклад сайту з локалізацією і без неї ви можете в будь-який час - просто залиште заявку на надання послуги в формі зворотного зв'язку або передзвоніть нам в робочий час за вказаними в контактах телефонами.

Немає коментарів:

Дописати коментар