четвер, 20 червня 2019 р.

Мобільні додатки в допомогу мандрівникам



У сучасному напруженому ритмі життя важко уявити свій день без смартфона. З великою впевненістю можна сказати, що кожна людина розглядає свій мобільний телефон як важливу частину свого життя. Ця важливість і потреба в мобільних телефонах стимулювали виробників програм запустити різні програми на різних мовах. Насправді, мобільний телефон, а точніше, смартфон важливий тільки через наявність різних додатків, за допомогою яких він полегшує рутинні завдання для користувача. Різні мобільні додатки, меседжер, соціальні мережі тощо покликані служити своїм користувачам, приватним особам, а також бізнесу. Крім того, щоб переконатися, що програма охоплює широку аудиторію, додаток перекладається багатьма мовами.


Якщо говорити про мови, італійська мова є одним з найбільш затребуваних мов для перекладу додатків. Завдяки масштабам і корисності італійської мови, у більшості власників бізнесу програми переведені на італійську мову. До того ж, Італія розглядається як захоплюючий відпочинок для туристів. Таким чином, переклад мобільних додатків став необхідністю для компаній.

Але переваги не обмежуються тільки власниками бізнесу. Згідно з інформацією провідних бюро перекладів, переклад також допомагає мандрівникам в декількох напрямках, наприклад:

1. Стан поїздки

Існують деякі програми, які допоможуть Вам забронювати квитки, готелі або транспорт. Такі програми також дозволяють Вам дізнатися про стан Вашої подорожі. Таким чином, за допомогою автентичного перекладу програми Ви зможете відстежити статус поїздки протягом однієї секунди. Йдеться про перевірку статусу польоту і про стан номерів в готелі - Ви будете мати повну інформацію про все на Вашій рідній мові.

2. Музейний путівник

Італія відома своїми різноманітними музеями, такими як Музей Ватикану, Музей Кастелло Норманнов-Свево, Болонський музей сучасного мистецтва, Музей мистецтв Амальфі, Музей Омеро та ін. Таким чином, якщо додаток буде перекладено Вашою рідною мовою, Ви зможете легко знайти місцезнаходження музею, його історію або інші фактори. Отже, переклад безумовно стане прекрасним способом вивчити художні шедеври Італії.

3. Об'єкти харчування

Так само, як інформацію про музеї чи архітектурні об'єкти, Ви можете знайти різні місця для того, щоб поїсти. Існують численні програми, пов'язані з їжею, які допомагають дізнатися і знайти різні місця для перекусу. Починаючи з кіоску для харчування до п'яти-семи-зіркового готелю; Ви зможете відслідковувати всіх кур'єрів їжі, якщо додаток перекладено Вашою рідною мовою.

4. Що розташоване поблизу

Як це було б чудово, якби Ви гуляли вулицями Італії без туристичного путівника. Таким чином, перекладена програма допоможе Вам знайти цікаві місця поблизу Вашого поточного місцезнаходження. За даними глобальних бюро перекладів, більшість перекладів, які вони отримують, пов'язані з перекладом додатків. Отже, туристам, звичайно пощастило. Майже кожний другий додаток перекладається на два або більше мов, в яких італійський мова є основною.

5. Мобільний перекладач.

Деякі додатки перекладають італійські слова на мову і навпаки. Отже, якщо додаток буде мати перекладену версію, Ви зможете ефективно використовувати її і отримаєте допомогу в розумінні італійської мови.

Таким чином, без сумніву, італійський переклад додатків є допоміжним засобом для туристів або мандрівників. Кожна людина повинна мати перекладені програми на своєму смартфоні для того, щоб максимально використовувати програму і насолоджуватися екскурсією.


Бюро перекладів "Держпереклад" пропонує послуги B2B для компаній з перекладу мобільних додатків.

Немає коментарів:

Дописати коментар